16 februari 2017
18:15

IFK Hammarö

Referat: IF Hellton Karlstad - IFK Hammarö

Vi kom in riktigt dåligt i matchen och Hellton gjorde 3 mål på 3 anfall. Maja, Mira och Nina hade bra utdelning framåt och Lisa slet bakåt som vanligt. Sen fick vi ordning på försvaret och vi hade sedan 3-3. Båda lagen följdes åt fram tills det var 5 min kvar då Hellton drog ifrån med 4 bollar. Vi lyckas dock få in ett skott i slutet 12-9 i halvtid mycket tack vare Mathilda som gör en fin insats.
I halvlek pratade vi om att spela vårt spel och inte falla in i Helltons tempo samt att komma ut på deras storskytt. Tyvärr så lyckas vi inte med det i långa perioder. När vi tillslut får stopp på skyttet i zon 3 så kommer Hellton i breda lägen och ett tag kändes det som att de lyckades med allt.
20 mål framåt är helt ok men 27 mål bakåt har vi inte släppt in sedan VästeråsIrsta 02 var på besök. Mycket tack vare att deras storskytt var så lyckosam att vi tvingades lyfta jättehögt på henne, detta gav bra lägen för övriga i Hellton.
Hellton fick 3 av 3 på oss denna säsong, nästa säsong ska vi se till att det är tvärtom!
Dagens bortabanan fick Mira som gör mål på 7 av 10 skott samt bara släppte ett mål bakåt på sin position!